Kiemelt VPS

XEN 10

256 MB RAM, 10 GB HDD, 1.990 Ft/hó

Megrendelem
Kiemelt VPS

XEN 15

384 MB RAM, 15 GB HDD, 2.990 Ft/hó

Megrendelem
Kiemelt VPS

XEN 20

512 MB RAM, 20 GB HDD, 3.990 Ft/hó

Megrendelem
Kiemelt VPS

XEN 30

768 MB RAM, 30 GB HDD, 5.990 Ft/hó

Megrendelem
061-788-62-77 (8-16)

0620-416-79-96 (délután, este)

SupportChatOLE
VPS gazdaságosság – cikksorozat: Rendszergazda, egyénivállalkozók
2012-03-19

Eheti cikkünkben az egyéni vállalkozók esetéből ismertetünk egy példát a VPS szolgáltatások előnyéről.

A. László rendszergazdaként dolgozik. Éveken keresztül használt munkájához saját tulajdonú szervert. Ezt saját maga tartotta karban, saját maga fejlesztette és tárolta is saját irodájában. Ügyfél köre folyamatosan bővül az évek során. Aztán olyan méretűvé vált vállalkozása, hogy el kellett gondolkodnia azon, érdemes-e továbbiakban is saját irodájában tárolni és üzemeltetni szerverét. Ekkor gondolkodott el azon, hogy lehet szerverhosting szolgáltatásra kellene váltani, mert az már sokkal professzionálisabb és biztonságosabb is.

Az évek során tovább növekedett a vállalkozás és megjelent a piacon a VPS szolgáltatás is. Mivel ez az újfajta lehetőségben költségmegtakarást látott rögtön elkezdett igényei kielégítésére alkalmas szolgáltatót keresni.

Ekkor talált rá Cégünkre és bérelt nálunk egy azzal az igényével, hogy szeretne Nálunk VPS szolgáltatást igénybe venni. Mivel saját ügyfelei számára a továbbiakban is szeretett volna webtárhely szolgáltatásokat nyújtani VPS csomagjaink közül egy közepes méretűt a VPS 40 csomagot vette igénybe.

Rögtön egy éves szerződést kötött Cégünkkel, így 79.900 Ft-ot fizetett összesen, vagyis a havi fizetéshez képest kéthavi díjat (15.980 Ft) meg is spórolt. Visszamondta szerverhosting szolgáltatását az előző szolgáltatójánál, mely 12-28.000 Ft / hó között mozoghatott a piacon uralkodó helyzetektől függően. Illetve sikeresen eladta meg lévő szerverét 350.000 Ft-ért. A VPS-re való áttérésével egyszeri 350.00 Ft nyert és havi szinten kb. 6-12.000 Ft spórolt, szolgáltatásai, pedig semmiféle minőségi romlást nem szenvedtek. Éves szinten ez kb. 100.000 Ft-os költségmegtakarítás jelent, amiből már az ember simán el tud menni nyaralni.

 

Tudásbázis - VPS Tárhelyszolgáltatóknak
Tárhely kiszolgálás VPS-en, cPanel, DirectAdmin?
A nagy igényekre tekintettel cégünk Direct Admin és cPanel bérlésére is ad lehetőséget, ...
Hihetetlen VPS megoldások: olcsó VPS már cPanel-lel is
Megújítottuk virtuális szerver szolgáltatásunkat. Új lehetőségeket vezettünk be. Már ...
GY.I.K - VPS Tárhelyszolgáltatóknak
Oldaltérkép
TOP ajánlatok
Legfrissebb cikkek

A virtuális szerver fenntartása kedvezőbb, mint a fizikaié!

Valóban kedvezőbb a fenntartási költsége a virtuális szervernek, mintha például egy valóban létező szerver számítógépet tartanánk fent. Ráadásul a Vps1 szakmai gárdája napjaink ...

Virtuális szerver: a jövő szervere!

Hogy mi lenne a különbség a „vas” alapú szerver számítógép és a virtuális szerver között? Gyakorlatilag érdemi különbség nincsen a kettő között, sőt: a virtuális szervernek ...